Velkommen til Stene Stål Produkter

I Norge er vi den eneste grossisten som kun jobber med stål til bygg. Vi er en liten og sammensveiset gjeng som hver dag prøver å finne gode og solide løsninger for våre kunder.
Selv om vi har mange års erfaring fra bransjen, er vi hele tiden sultne og nysgjerrige på å utvikle oss, slik at vi kan være den mest ettertraktede leverandøren i markedet.

Vi har sannsynligvis det beste utvalget av hulprofiler og bjelker i Norge, når man ser på bredden og dybden i vår lagerbeholdning. I tillegg tilpasser vi stadig vekk vårt lagersortiment, slik at det er optimalt for våre kunder. Kontroll og ansvar for produktene er viktig for oss, og vi er selvsagt sertifisert i.h.t. EN 1090, og alt stål har sporbarhet. Vi har behov for å planlegge vår drift, men hver dag er vi forberedt på å yte «det lille ekstra» når noe uforutsett skjer hos våre kunder.

Våre leverandører setter pris på det arbeidet vi gjør og gir oss betingelser som gjør det mulig for oss å være en interessant leverandør til mekaniske verksteder som bruker bjelker og hulprofiler. For dimensjoner vi ikke lagerfører selv, har vi et godt kontaktnett i Europa, slik at vi også kan levere «det lille ekstra» når dette behovet oppstår. Det er med dette grunnlaget vi tør hevde at vi er en meget attraktiv leverandør til stålbyggere i hele landet.

Vi hører fra deg!

Knut Klev
Salg og innkjøpssjef