Selv om vi har mange års erfaring fra bransjen, er vi hele tiden sultne og nysgjerrige på å utvikle oss, slik at vi kan være den mest ettertraktede leverandøren i markedet.

Vi har sannsynligvis det beste utvalget av hulprofiler og bjelker i Norge, når man ser på bredden og dybden i vår lagerbeholdning. I tillegg tilpasser vi stadig vårt lagersortiment, slik at det er optimalt for våre kunder. Kontroll og ansvar for produktene er viktig  for oss, og vi er selvsagt sertifisert i.h.t. EN 1090, og alt stål har sporbarhet. Vi har behov for å planlegge vår drift, men hver dag er vi forberedt på å yte «det lille ekstra» når noe uforutsett skjer hos våre kunder.

Våre leverandører setter pris på det arbeidet vi gjør og gir oss betingelser som gjør det mulig for oss å være en interessant leverandør til mekaniske verksteder som bruker bjelker og hulprofiler. For dimensjoner vi ikke lagerfører selv, har vi et godt kontaktnett i Europa, slik at vi også kan levere «det lille ekstra» når behovet oppstår. Det er med dette grunnlaget vi strekker oss etter vår visjon SAMMEN SKAPER VI DE BESTE LØSNINGENE.

Rino Humlekjær

Daglig leder

 

Våre tre kjerneverdier

Annerledes

Liten og effektiv organisasjon med korte beslutningsveier. Flat struktur og raske avklaringer er vår styrke – vi er annerledes.

Pålitelig

Gjennom å være åpne, ærlige og samvittighetsfulle skal vi arbeide for å være en bærekraftig bedrift og levere til avtalt tid, alltid.

Sultne

Hver dag angriper vi oppgaven med høy grad av effektivitet, gjennomføringsevne og raske tilbakemeldinger.