EN 1090-1:2009+A1:2011

Velkommen til Stene Stål Produkter

 

Vi er erfarne, og vi er sultne. Hver dag jobber vi for å tilby et sortiment og en servicegrad som gjør oss til den mest ettertraktede leverandøren i markedet.

Stene Stål Produkter AS er den eneste grossisten i Norge som har spesialisert seg kun mot salg av stål til stålbyggere. Vi tilpasser stadig vekk vårt lagersortiment, slik at det er optimalt for våre kunder. Vi er sertifisert i.h.t. EN 1090, og alt stål er sporbart, og sertifikater sendes til kunden før stålet blir levert.
Vi har behov for å planlegge vår drift, men hver dag er vi forberedt på å yte det lille ekstra når noe uforutsett skjer hos våre kunder. Våre leverandører setter pris på det arbeidet vi gjør og gir oss betingelser som gjør det mulig å konkurrere om både små og store ordre.

Stene Stål Produkter tilbyr et unikt lengdeutvalg av bjelker og hulprofiler og vi har et stort kontaktnett for å skaffe det ”lille ekstra”. Vi har grunnlag for å hevde at vi er en meget attraktiv leverandør til stålbyggere, i hele Norge.
Vi hører fra deg!

Knut Klev
Daglig leder

 

Hjem - Produkter - Tjenester - Referanser - Om oss - Kontakt oss                                                      Stene Stål Produkter AS  |  Seljeveien 8, 1661 Rolvsøy  |  +47 69 35 59 00  |  post@stenestal.no